Nikki Kitsch

Spel och serie nördande skönhetsredaktör och krönikör för Divine Magazine, Prenumeraraaa!

Kändisars roligaste cameos, part 1

Publicerad 2012-07-14 21:16:00 i film

 
Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld dyker upp som just sig själv under ett avsnitt av 30 Rock, inte bara hinner han med en ytterst obekväm hissfärd, han hinner även göra inte alls så smygig reklam för då aktuella Bee Movie.
 
 

 

Quentin Tarantino

Tarantino dyker upp i de allra flesta av hans filmer, ibland i förbifarten, ibland på gränsen till en biroll. Något annat som kännetecknar hans filmer är de konstanta referenserna, homagerna och allmänna klurigheter som går som en röd tråd genom de flesta av hans filmer. Till exempel är Vic Vega (Michael Madsen) från Reservoir Dogs och Vincent Vega (John Travolta) från Pulp Fiction bröder.
 
Här i Pulp Fiction, the Jimmy situation:
 
Dani Pudi spelar Abed som spelar Abed (meeeeta)

För er som missat eminenta serien Community, skäms, titta ikapp och läs här! Den tv-seriebesatta lätt udda Abed (Dani Pudi) har en speciell fasination för serien Couger town. Efter ett sommarlov återvänder han till skolan och berättar om hur han under lovet vunnit en statist roll i just Couger town. Och mycket riktigt, Jag ger er Dani Pudi spelar Abed som spelar Abed:
 
SIX SEASONS AND A MOVIE!!!
 
Stan Lee
 
Stan Lee, superhjältegurun och skaparen av figurer så som Spiderman, Iron Man, Hulken och så vidare dyker upp i de flesta Marvelfilmer. Lite hastigt kan man se Stan Lee flimra förbi om man håller ögonen öppna.
Här är de flesta samlade:
 
Vince Neil (Mötley Cruë) i Polisskolan VI

Okey, så det är här min högst personliga smak kommer in. Då jag har en viss förkärlek för 80-tals rock och då speciellt glamrockarna Mötley crüe kan jag inte låta bli att ha Vince Neil's (sångaren) korta uppträde i den annars... Kvalitetsmässigt diskutabla Polisskolan 6 som absoluta favorit gästframträdande!
 
 
Kolla håret, kolla kläderna, bara kolla!
 
(Det är förövrigt från Basisten Nikki Sixx som jag har lånat mitt ehh, alterego? Bloggnamn? Vad kallas det?)

Kommentarer

Postat av: kaffehörnan

Publicerad 2012-07-14 21:58:50

Jag är inte gay har inget emot dom alls
Hade varit så fräckt att vara på plats.
Tänk dig jag i målad kaffehörnan logga på rygg och mage

Svar: Oh, låter tjusigt! Och ja, det är riktigt häftigt!
Nikki Kitsch

Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Publicerad 2012-07-15 02:52:23

Jätte fin blogg! Hur ser resten av sommaren ut för dig? :)Läs gärna mitt åsiker&tankar inlägg som jag nyss har skrivit, håller du med mig? Har jag rätt eller fel?http://jaasses.webblogg.se/2012/july/bloggare-tror-for-mycket-om-sig-sjalva.html#comment (direkt länk)-Svara gärna på min blogg annars får jag ju aldrig svar på frågan :P (det med den nya blogg.se designen och så)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nikki Kitsch

Vet ni vad jag gillar? Böcker.. Och monster... Ibland böcker om monster. Om jag får måla lite ibland blir jag glad och jag tycker mer om regn än om solsken. Tv-spel är allvarliga saker och pilla för sjutton inte på min spotifylista!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela